Ενδοδαπέδια Θέρμανση

 
 
 
 
 
 
Μπορούμε να έχουμε αποδοτική θέρμανση χωρίς καλοριφέρ, σόμπες, κλιματιστικά, ή άλλου τύπου «ορατές» συσκευές; Φυσικά! Η ενδοδαπέδια θέρμανση θεωρείται σήμερα ο πιο υγιεινός τρόπος για να ζεσταθούμε, εξασφαλίζοντας ελευθερία χώρου και οικονομία καυσίμων!

Στη GAS GROUP - Κυρίτσης Χρήστος με έδρα την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε όλη την κεντρική Μακεδονία, με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγύηση 30 χρόνων.

Γνωστή και ως «ακτινοβόλο πάτωμα», η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Για να ζεστάνουν το δάπεδο τους χειμερινούς μήνες, οι άνθρωποι εκείνης της εποχής διοχέτευαν καυσαέρια καπνού σε υπόγεια κανάλια.

Στις μέρες μας τα πράγματα είναι πιο εύκολα ! Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ελευθερία χώρου, λόγω έλλειψης σωμάτων, αλλά και εξοικονόμηση καυσίμων, αφού φτάνει έως τους 45 βαθμούς έναντι των καλοριφέρ που αγγίζουν τους 70.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο της GAS GROUP - Κυρίτσης Χρήστος πραγματοποιεί τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των κυκλωμάτων, έχοντας κατά νου τους κανόνες της επιστήμης, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Έτσι, χωρίς την αγορά κάποιας συσκευής, απολαμβάνετε υψηλές θερμοκρασίες με άνεση και ασφάλεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Καλέστε τώρα την GAS GROUP - Κυρίτσης Χρήστος για υπηρεσίες ενδοδαπέδιας θέρμανσης!